Catering Świąteczny
Boże narodzenie 2021
Catering Świąteczny
- Pierogi z kapustą i grzybami 2 zł/ szt
- Pierogi z sandaczem 2 zł/ szt
- Ryba (dorsz) po grecku 35 zł/za kilogram
- Śledzik pod pierzynką z jabłka i cebulk i 35 zł/kg
- Śledź marynowany po tatarsku 35 zł/kg
- Bigos staropolski 30 zł/kg
- Barszcz czerwony 20 zł za litr
- Uszka do barszczu 5 szt/ 5 zł
- Kapusta postna z grzybami leśnymi 25 zł/kg
- Pasztet wieprzowy 28 zł/ blaszka ok. 1 kg
- Karp w galarecie 30 zł/ blaszka ok. 1 kg
- Devolay z pieczarkami lub z serem – 12 zł/szt
- Krokiety z kapustą i grzybami – 7 zł/szt
- Krokiety z mięsem – 8 zł/szt
- Gołąbki 10 zł/szt
- Kartacze z mięsem 8 zł/ szt
- Sałatka śledziowa z buraczkami itd. – 30 zł/kg
- Sałatka z szynką, ananasem, selerem itd. – 35 zł/kg
- Sałatka jarzynowa 30 zł/kg
- Kaczka nadziewana pomarańczami i jabłkami, pieczona w całości – 70 zł/szt
- Kurczak pieczony w całości nadziewany konfiturą z cebuli 45 zł/szt
- Karkówka pieczona w ziołach 35 zł/kg
- Schab pieczony ze śliwką 35 zł/kg
- Szarlotka – blaszka 80 zł
- Sernik – blaszka 80 zł
Zamówienia przyjmujemy do 15 grudnia 2021 r. w Restauracji „Toscana w sercu Mazur”
tel. 508367729 lub 603521555